Ефектът от микроблейдинга на вежди

ефектът от микроблейдинга на вежди

Как да се грижим за веждите си след микроблейдинг

През първите 2-7 дни след процедурата може да имате зачервяване или пък подуване на местата, които са третирани- затова обтрийте кожата си с хлорхексидин и прилагайте лечебни средства, които съдържат с D-пантенол. В никакъв случай не докосвайте образуваните корички по веждите. 5-10 дни – и те ще изчезнат без външни влияния. Трябва да се измивате внимателно, така че водата да не попада в горната част на лицето. Не се мийте с пяна или гелове, не нанасяйте някакви ексфолианти; по-добре е да избършете кожата с мицеларна вода, като избягвате областта на веждите. Не бива да използвате горещи душове, бани, сауни, басейни също.

Определено не е добра идея да правите микроблейдинг преди ваканция: през следващите 3-4 седмици ще трябва да се откажете от всички водни и слънчеви удоволствия. Дори на сянка, нанесете SPF, за да поддържате цвета. Уговорете среща с майстора за втора среща – след месец – това е колко средно продължава периодът на възстановяване. Това е необходимо за капитана, за да провери как се държи пигментът върху кожата и, ако е абсолютно необходимо, да направи корекция.

СВържете се с нас. Нашата Фирма е N.S.S cosmetics and SPA . Адресът ни е: гр. София, ул. Цветна градина 39-41. Можете да ни позвъните на телефон: 0888 348473.

Колко дълго продължава ефектът от микроблейдинга на вежди?

Веждите, направени по техниката на микропигментацията, запазват цвета си в продължение на 6-24 месеца (в зависимост от индивидуалните характеристики на организма). Веднъж годишно след заздравяването те трябва да бъдат подновени, пигментът трябва да бъде подхранван. И макар ефектът от микроблейдинга на вежди да не трае 3-5 години, както при класическото татуиране, боята не седи дълбоко в кожата, сякаш е имурирана, а постепенно избледнява заедно с обновяването на епидермиса. Така че, ако се уморите да ходите с микроблейдинг, връщането към саморисуващите се вежди сутрин ще бъде по-плавно и безболезнено, отколкото в историята на конвенционалните татуировки.

 

Recommended For You

About the Author: Radoslava

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *