Избор на снимка върху чаша

Избор на снимка върху чаша

Избор на снимка върху чаша

Коя снимка ще изберете да отпечатате до голяма степен зависи от възрастта и характера на получателя и за какъв празник се прави подаръкът. Например, за годишнина би била подходяща снимка на героя на повода като дете, а за Нова година – нещо необичайно и магическо, снимка върху чаша. За дипломирането често поръчват чаши със снимки на класа за всички деца и за класния ръководител. Популярни са и просто успешни снимки на реципиента сам или заедно с донора.

Има и други снимки: любимо животно, филмов герой, художник. Всичко зависи от обстоятелствата, но винаги показва на героя на повода, че сте мислили за него.

Корпоративни подаръци

Отпечатването на снимка на чаша може да изрази идеално вашия корпоративен дух, ако отпечатате и лого върху чашите. Това е още един уникален вариант за фирмен подарък.

Такава чаша, например с изображение на продуктите на фирмата и нейното лого, може да се превърне в нестандартен и ефектен празничен сувенир за бизнес партньори или редовни клиенти. Разбира се, не всеки продукт е подходящ за отпечатване на изображението му върху чаша, но винаги е възможно да изберете подходяща снимка за чаша.

Чашите просто с логото на компанията често са неразделен атрибут на офиса или общ сувенир за всички служители.

И накрая, такива чаши със снимки – с лого на компанията или изображение на нейните продукти – са рекламни продукти, които увеличават симпатиите на потребителите към тази компания.

Как точно се изпълнява картинката

Работата по прилагането на снимка или надпис върху чаша завършва доста бързо. Също ако е необходимо, можете да поръчате спешен печат (такава поръчка се изпълнява за след няколко часа).

Обикновено използваният метод е да се апликира изображение  на чаша върху специална сублимирана хартия и след това на самата чаша. В този случай хартията с отпечатана снимка се притиска със специална преса към чашата. Също и при висока температура (над 180 градуса) изображението се нанася върху сувенира. Процесът не трае дълго, но тъй като са възможни грешки при извършване на работата, се отделя достатъчно време за това.

Създай уникална чаша със снимка в сайта.

Recommended For You

About the Author: Radoslava