Каква е цената на заснемането на професионален видеоклип и как да го поръчате?

професионален видеоклип

Каква е цената на заснемането на професионален видеоклип и как да го поръчате?

Цената зависи от времето на материала, неговата сложност, допълнителни желания на клиента, които могат да се отнасят до:

анимация и режисура;

монтаж и дублаж;

подготовка на сценария и др.

Каква е цената на заснемането на професионален видеоклип

За да разберете колко струва видеозаснемането в конкретен случай, свържете се с нашите специалисти. Обяснете им същността на задачата, времето и мястото на нейното изпълнение, посочете вашите желания (например относно допълнителни услуги, спешността на създаването на материала и т.н.). Ние се стремим да работим при максимално изгодни условия за нашите клиенти и да гарантираме видеозаснемане в уговорения срок и на подходяща цена.

Ние подготвяме материали за развлекателни, презентационни, рекламни, търговски и други цели. Между тях са:

образователни и корпоративни продукти;

Клипове и рекламни видеоклипове;

видеозаснемания с изображения, презентационни материали и др.

Ние наемаме оператори, режисьори и други специалисти с дългогодишен опит, което ни позволява да снимаме видеоклипове при всякакви условия и да подготвяме ярки, запомнящи се материали с увлекателен сюжет. Ние се грижим за тържества и важни събития. Участваме в корпоративни събития, можем да заснемем среща на приятели, да подготвим видеоклип за по-нататъшно развитие на бизнеса, да запишем ярко цветно поздравление и т.н.

Наличието на модерно оборудване ни позволява да подготвим голямо разнообразие от материали, включително и заснети от птичи поглед (използват се квадрокоптери).

При необходимост можем да наемем допълнително оборудване. За целта имаме сключени договори с най-големите фирми, работещи в тази област в София.

Много хора днес мечтаят да имат собствен бизнес. За някои идеята да работят „не за някой друг“ се превръща в основна цел на живота им. Но в същото време човешката природа е да забравяме, че без усилия никога няма да можете да изградите светло бъдеще за себе си. Имайки ограничен бюджет (или изобщо без), човек се опитва да намери добър източник на доходи, без да иска да инвестира в професията си.

Търсите кой да Ви заснеме професионален видеоклип, намерете помощ тук

 

Recommended For You

About the Author: Radoslava