Какво представлява професионалната прахосмукачка за миене

професионалната прахосмукачка за миене

Обикновено в ежедневието се използват прахосмукачки с капацитет на резервоара до 15 литра. Те могат да бъдат намерени в апартаменти, къщи, както и в малки фирми като хотели. Сред професионалната прахосмукачка за миене най-простите са моделите, които са пълни с вода или течност за миене. Резервоарите могат да са средни по размер, с обем от 20 до 40 литра. Фирмите използват мощни екстрактори с големи размери и обем на резервоара до 80 литра.

Обикновено тази техника е оборудвана с различни приставки, които се използват за дълбоко почистване на повърхности. Те се предлагат от стомана, пластмаса или алуминий. Тези дюзи обикновено са с форма на триъгълник и най-често се използват за почистване на килими. Движенията трябва да са плъзгащи се, плавни. Освен това е наложително да наблюдавате процеса и да го контролирате.

Професионалната прахосмукачка за миене е многофункционално устройство с висока производителност.

Използват се за химическо чистене на килими и различни покрития, могат да почистват химическо чистене на различни видове повърхности. Универсалността на оборудването ви позволява да спестите пари по време на покупката.

Съвременните миещи прахосмукачки се справят с големи обеми всякаква работа. Използват се за химическо чистене на мека мебел, килими, интериор на автомобили. Голямо разнообразие от текстил може да бъде подредено с професионална прахосмукачка за кратко време.

Къде можете да купите професионални прахосмукачки, екстрактори за пране на килими

Обхватът на приложение на професионалното оборудване, което се намира в нашия магазин, е много широк. Прахосмукачките се използват за работа в съвременните почистващи фирми, където възможностите за тяхното използване са доста разнообразни.

Можем да препоръчаме модели, които ще се справят добре с почистването на килими, естествени килими. Почистват лесно мека мебел. Ще можете да почистите химично необходимите повърхности. За събиране на вода е удобно да използвате професионална прахосмукачка за миене, тъй като е оборудвана с мощна смукателна система.

Широките възможности на всеки модел правят покупката му рентабилна. Готови сме да дадем професионален съвет и да помогнем при избора. Ще се радваме да приемем вашето обаждане всеки ден от седмицата, с изключение на почивните дни. Имате възможност да направите поръчка в сайта по всяко време на денонощието. Можете също да пишете на услугата за поддръжка, ако имате въпроси относно използването.

Вие ще купувате само оригинално оборудване. Цялото оборудване да е с гаранционен срок, ремонтите през този период да се извършват в специализирани сервизни центрове.

Още за професионалната прахосмукачка за миене тук.

Recommended For You

About the Author: Radoslava