Какво представлява рафтингът

Какво представлява рафтингът

Рафтингът и рафтингът са рекреационни дейности на открито, които използват надуваем сал за навигация по река или друго водно тяло. Това често се прави на бяла вода или на различна степен на груба вода. Справянето с риска и необходимостта от работа в екип често са част от опита.

Тази дейност като приключенски спорт е станала популярна от 50-те години на миналия век, ако не и по-рано, като се развива от хора, които гребат на 10 фута (3,0 м) до 14 фута (4,3 м) салове с двойни лопатки или гребла до многобройни салове, задвижвани от един – лопатки с лопатки и управлявани от човек на кърмата, или с използване на весла.

Рафтинг в реки

Рафтингът по определени участъци от реките се счита за екстремен спорт и може да бъде фатален, докато други участъци не са толкова екстремни или трудни. Рафтингът също е състезателен спорт, практикуван по целия свят, който завършва на световно първенство по рафтинг между участващите страни. Международната федерация по рафтинг, често наричана МФС, е световният орган, който наблюдава всички аспекти на спорта.

Повече за рафтинга тук!

Recommended For You

About the Author: SeoAdmin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *