Как да изберем масажен стол? – основни критерии

Как да изберем масажен стол?

Как да изберем масажен стол? В днешното модерно време всеки има нужда да си почине и да се отпусне правилно от време на време и масажът често е най-добрият начин за това. Въпреки това, само малък брой, ако хората могат да си позволят професионален масаж толкова често, колкото имат нужда. В това отношение масажните столове са наистина безценен инструмент.

Столът ще ви бъде винаги на разположение у дома и ще ви помогне да съживите мускулите си и да отпуснете тялото си след ден, прекаран на работа. Самият масаж носи разбира се и много други предимства – облекчава стреса, понижава кръвното налягане и стимулира кръвообращението. Всичко това се отразява благотворно както на физическото, така и на психическото здраве. Като цяло масажните столове са там, за да ви помогнат да се отпуснете практически всеки ден в седмицата!

Как да изберем масажен стол?

Закупуването на масажен стол е сериозна инвестиция и затова е важно внимателно да изберете продукт, който да отговаря на вашите физически изисквания и бюджетни възможности. Много клиенти обаче не знаят как да изберат идеалния стол за тях. Това ръководство е тук, за да ви предостави цялата информация, от която ще се нуждаете, когато избирате масажен стол. Масажен стол, отговарящ на всички ваши нужди, може значително да Ви помогне да подобрите както физическото си състояние, така и душевния си баланс –не забравяйте да избирате внимателно!

Основни критерии при покупка на масажен стол

Преди покупка е важно да сглобите какво очаквате от вашия нов масажен стол.

  • Избраният от вас масажен стол ще осигури ли удовлетворяващ масаж, който ще ви остави да се чувствате възстановени и релаксирани?
  • Какъв вид масаж ще използвате най-често?
  • Колко място реално ще заема столът, особено със свалена облегалка?
  • Искате ли стол с функция за отопление на краката?

След като отговорите на всички тези въпроси, ще имате идея какъв вид масажен стол ще Ви подхожда най-добре.

Първата стъпка е да се уверите, че масажният стол е наистина това, което търсите. Ако страдате от болки в гърба или имате проблеми с кръвообращението, масажният стол наистина може да Ви помогне. Това обаче не е единственият продукт, който може да направи това. За стимулиране на кръвообращението и облекчаване на напрежението в мускулите можете да използвате и инверсионни маси или по-малки уреди за масаж. Правилна стойка може да се постигне и чрез упражнения с тренажори за баланс, гимнастически топки или дори дъски за гребане. С тези продукти обаче едва ли ще постигнете такъв комфорт и релакс, каквито е в състояние да осигури един масажен стол.

 

Recommended For You

About the Author: Radoslava