Как да избираме гаражна врата

Гаражните врати

Гаражните врати от серията  се произвеждат с лаково покритие на ъглови стълбове, в долната част на което е осигурена полимерна основа за защита от валежи и стопила вода. Трендните врати често се монтират в отвори, по-големи от поръчания размер (в рамките на ширина 100 мм и височина 50 мм): достатъчно е да натиснете ъглови стълбове и лентата в отвора.

Гаражната врата е уникална конструкция на вратите, която съчетава високи технологии и смели дизайнерски решения. Сред емблематичните характеристики на продукта: устойчивост на топлопреминаване, равна на 1,0 m2 C / W *, неръждаема арматура, съответствие с европейските стандарти за безопасност, както и въвеждането на нова технология за прилагане на индивидуални дизайни от всякаква сложност върху крилото на вратата с помощта на цифров печат.

Секционните гаражни врати

Секционните гаражни врати са едно от най-популярните и модерни решения за гаражи, селски къщи, вили и паркинги. Такива гаражни врати спестяват място, са максимално лесни за използване и безопасни. Запознайте се с различните опции за изпълнение на гаражни врат

Гаражните врати от нашата серия са предназначени за монтаж и употреба в частния сегмент на сградите. Всичко, което е необходимо за компетентен избор на конкретна серия врати, е ориентация към такива критерии: климатичният регион на инсталацията, наличието на отопление в гаража, нивото на влажност и ценовия сегмент.

За нас можете да научите от сайта ни, позвънете ни на телефон: (02) 489 4919

„Ивко Индъстри“ ООД

1618 гр. София,

ул. „Българска легия“ 41А.

Секционните гаражни врати са сглобени от система от стоманени релси, балансиращ механизъм (торсионни пружини или опъващи пружини) и стоманени сандвич панели с полиуретанова пяна вътре. Особеността на продукта е в дизайна на платното: когато командата „отвори“, секциите редуват място под припокриването на обекта.

Принципът на работа на секционните гаражни врати е доста прост. Платното се движи по водачите и, когато се отвори, отива под тавана. Поради това не се изисква допълнително пространство за поставянето му както пред отвора, така и на закрито. Това ви позволява да използвате максимално малки пространства.

Recommended For You

About the Author: Radoslava

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *