Кои са хубавите ресторанти за вашите фирмени коледни партита?

фирмени коледни партита

Ресторант China Dreams- топ локация за  вашите фирмени коледни партита

Този китайски ресторант се намира близо до центъра на София. Има атмосфера на спокойствие и уют, приятна музика, подходящ за вашите фирмени коледни партита. Интериорът ще ви изненада с разнообразие от ярки цветове. Ястията тук са представени от най-простите и домашни до изисканата гурме кухня. Китайската кухня се отличава с факта, че се състои от няколко основни компонента, които могат да се комбинират по различни начини и да задоволят и най-взискателния вкус. Ястията се приготвят доста бързо, но запазват полезни вещества. Голям избор от различни десерти, напитки с различна степен на сила. В края на храненето гостите ще бъдат запознати с ритуалите на чайните церемонии. Персоналът на този ресторант в София е много любезен и осигурява грижовно обслужване.

Ресторант О, Шипка

Това е верига от ресторанти. Популярен е сред руските емигранти, подходящи фирмени коледни партита. Един от ресторантите на тази верига се намира срещу Руския културно-информационен център, често е домакин на различни срещи на сънародници и др. Интересно е името на ресторанта, защото Шипка е мястото, където се е състояла решителната битка между руската и турската армия за освобождението на България от османско иго. Също така при произнасяне на името се получава игра на думи, което на мнозина изглежда смешно. В градината има подредени маси, има и стая, където гостите могат да седят на топло през зимата. Сервитьорите в бара са мъже. Ресторантът в София е известен и с разнообразието от вкусни ястия и същевременно с ниски цени. До ресторанта има паркинг. Почти винаги можете да намерите свободно място по Ваш вкус.

Ресторант Бюфет

Ресторантът се намира в центъра на София. Интересен е с това, че целият му интериор е сглобен от различни стари неща, които могат да бъдат намерени от родители и баби. Ако в модерните апартаменти и къщи такива неща се считат за ненужен боклук, то тук е интересно проектиран интериор. Някой ще дойде тук, за да носталгира по отминалите времена, а някой по-млад ще дойде тук като музей на интересни неща. А на всичкото отгоре е и ресторант с вкусна кухня с чешки привкус, например, сервират чешка бира с пържени колбаси. Ястията също са разнообразни и интересни. Менюто е разнообразно. Това място е много популярно и трябва да резервирате маса предварително. Гостите се обслужват от три момичета, две от които са домакини на това заведение, те също са цветно облечени и отговарят на външния вид на заведението. В близост има платен паркинг.

Ресторант Мома

Ресторант МОМА се специализира в организирането на уникални и персонализирани фирмени коледни партита, съчетавайки внимателно подбрани елементи, за да осигури единствено и неповторимо преживяване. Нашата ангажираност към качеството се отразява в създаването на специално изготвени и индивидуално пристрастени менюта, които съответстват на вашите уточнени предпочитания и желания. Също така, за да обогатим още повече вашето изживяване, предлагаме възможността да възползвате от услугите на професионален сомелиер, който ще допълни вашата вечер с още по-изтънчени вкусове и усещания. За повече информация посетете нашия сайт.

Recommended For You

About the Author: Radoslava