Монтаж на брави и патрони

Монтаж на брави и патрони

Инсталиране на всякакъв вид брави

Инсталирането на брави е професионална дейност през последните няколко години.

Майсторите-ключари имат всички необходими професионални инструменти и богат опит, за да монтират ключалката и да дадат гаранция.

Сътрудничество получавате с безплатни консултации (по снимки), точни предварителни изчисления по телефона.

Имате на разположение бързинат, гъвкаво работно време (вечер, уикенд)

  • Голям избор на брави
  • Професионален подход към работата, цялостно решение на проблема
  • Официална гаранция (брави и инсталация)

Въз основа на знания, придобити в продължение на много години на работа, ключарската фирма ще може да Ви посъветва предварително за всеки въпрос как се извършва инсталацията. Главен инсталатор също може да се консултира директно с Вас, ако има такава нужда. Въз основа на вашите изисквания за надеждност и устойчивост на взлом,  експерти ще Ви помогнат да изберете точно вида на ключалката, която ще отговаря на Вашите условия.

Когато се монтират брави в метални или дървени врати, както при всяка друга дейност, се изисква отговорен подход. Въпреки многото сайтове, фирми, които предоставят тези видове услуги, професионалистите в тази област са много, много малко.

Монтаж 

Мнозина, които искат да заменят или инсталират ключалката, използват собствените си сили, мислейки, че отвертка, чук и съпътстващите ги инструкции са достатъчни. Но не е така: често монтирането на брави изисква заваряване, бормашина и метал в няколко профила и дебелини.

През дългите години на работа специалистите твърдят, че са видели хиляди врати и независими инсталации, където заменят ключалката заради счупването им. В деветдесет процента от случаите причината за разбиването е самостоятелно сглобяване.

Инсталация на ключалка

Инсталирането на заключващи устройства е отделна област на работа, която изисква специфични познания, наличие на необходимите инструменти и оборудване, както и опит в тази област. Неправилната инсталация ще намали експлоатационния му живот и ще се превърне  свършеното в преходно, тъй като може да счупи. Освен това е по-удобно да се използва, ако системата за заключване е правилно избрана и монтирана.

Важен е  изборът на брави

Логично е да се предположи, че преди да се монтира, трябва да се  помисли коя конкретна ключалка е подходяща за специфични условия и място. Ако инсталирайте без да разнищите случая – постоянно ще се сблъсквате с неправилна работа, ще харчите време и пари. По-рационално е да се гради върху три основни параметъра:

  • експлоатационни условия
  • брой потребители
  • инсталация и бюджет

Колкото по-висока е цената на ключалката, толкова по-добри са не само неговите защитни характеристики, но и качествени показатели. Спестявайки веднъж с покупка, можете да се озовете в неприятна ситуация, когато устройството Ви се срине след кратък период на работа и за да продължите да го използвате, ще Ви е необходима промяна.

Recommended For You

About the Author: SeoAdmin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *