Основни видове плъзгащи се врати на пазара

видове плъзгащи се врати

Основни видове плъзгащи се врати на пазара

В индустрията на вратите се наблюдава значителен растеж, като предпочитанията на потребителите се променят в полза на плъзгащите се врати. Тези видове плъзгащи се врати се разкриват хоризонтално и се плъзгат при отваряне.

Актуални изследвания показват, че пазарът на плъзгащи се врати е нараснал с три процента през 2016 г. и се прогнозира, че тази тенденция ще продължи с темп от четири процента годишно. Това се дължи на нарастващата търсене към по-големи и просторни интериорни плъзгащи се врати.

Видове плъзгащи се врати:

Джобни плъзгащи се врати Този вид плъзгащи се врати са стъклени врати, скрити в стенен джоб, като предоставят значителна практичност. Идеята, че те могат да бъдат дискретно прибрани в стената, е едно от най-ярките предимства. Тези врати се характеризират с единствен панел и липсата на панти. При необходимост, вратата се плъзга в специално създаденото пространство в стената.

Плъзгаща се двойно сгъваема врата В допълнение към това, съществуват двойно сгъваеми врати, които се вписват в парадигмата на плъзгащите се врати. Те са особено често срещани в хранилни помещения. При отваряне, вратата плъзга настрана и се сгъва, събирайки двете половини в една. Естетиката, която се създава от тези двукрили врати, е високо оценена. Това е чудесен избор, ако желаете комбинация от движение и естетика.

Вътрешни плъзгащи се врати На пазара се предлагат множество дизайни за вътрешни дворове, но най-разпространената конфигурация включва един фиксиран панел и плъзгаща се врата като вход. Затова тези врати са популярни сред хората, които ценят панорамата, която те предлагат. Някои вътрешни врати се отличават с изискан дизайн, докато други са изработени с по-голяма здравина.

Плъзгащи се френски врати Обикновено, когато чувате за френски врати, последното, което ви хрумва, е плъзгаща се врата. Това не е изненадващо, тъй като повечето френски врати са двукрили и се отварят по конвенционален начин. Въпреки това съществуват плъзгащи се алтернативи, които предлагат пространствено и стилно решение.

Врати за хамбар с плъзгане Монтажът на тези врати е лесен процес. Те идват с горна релса и долен канал, в който се поставя вратата. Инсталирането им не представлява проблем, а след като са на място, вратата се плъзга леко, преминавайки от една страна на друга. Това представлява удобна алтернатива на стандартните врати на хамбара. Подходящи са и за гаражи. Инсталирането и използването на тези врати е изключително препоръчително.

Разгледайте разнообразие от видове плъзгащи се врати на нашия сайт.

Recommended For You

About the Author: Radoslava