СПА процедури за вашето здраве

СПА процедури

Релаксация в полза на красотата и здравето. Избор на най-добрата спа програма от MaxHealthBg.

Ако попитате една жена какъв подарък ще бъде особено приятен за нея, тогава осем от десет жени, когато изброявате какво искате, със сигурност се споменава пътуване до спа центъра. Да усетите ефекта от релаксиращите процедури, да усетите как тялото си почива и се подхранва с жизненост – това не е ли мечта? Но предимствата на SPA терапията вече са оценени от мъжете. Сред представителите на силната половина на човечеството има все повече и повече фенове на тези чудодейни методи.

Можете да научите за нас и нашите предложения за Вас,тук:

Ние сме MaxHealthBg. Обадете ни се: 0896844229.

СПА процедури – колко от този звук се е слял за сърцето ни

В съвременното, широко, разбиране за СПА, това е процедура за подобряване на тялото, която използва вода във всичките й форми. От опаковане на водорасли и солени кори до термални бани. Но SPA днес е не само и не толкова козметична процедура, колкото цялостен ритуал, насочен към изхвърляне на токсините, подмладяване и подобряване на състоянието на кожата, активиране на метаболитните процеси в организма като цяло.

Има две възможности за тълкуване на термина:

Някои смятат, че СПА процедури е съкращение от трите латински думи Sanus per Aquam, което означава „здраве чрез вода“, докато други са на мнение, че комплексът е кръстен на белгийския спа курорт, известен със своите лечебни извори.

Както и да е, днес SPA е една от най-търсените козметични техники. Сега почти всеки голям (и не толкова) салон има отделна SPA-стая и много, дори световно известни курорти, сменят профила си заради модата. Всичко това говори за популярността на услугата в много други страни. Въпреки това, не навсякъде под „заветните“ думи в ценовата листа са спа услугите в традиционния смисъл – много салони, по този начин само привличат вниманието към себе си, предлагайки комплекси, които далеч не отговарят на определението за „лечение на вода“. Независимо от това, пазарът на такива услуги у нас се развива активно, както в премиум, така и в икономическия сегмент.

Recommended For You

About the Author: Radoslava

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *