Съвети за перфектно почистване на прозорци 

почистване на прозорци

Инструменти за почистване на прозорци

Независимо дали се надявате да започнете бизнес за почистването на прозорци като „чистач на прозорци“ или вече имате установена работа в почистването на прозорци, тук ще намерите висококачествени артикули от водещи марки като Unger, Ettore, Wagtail и Moerman.

Тези традиционни инструменти бяха избрани, защото вярваме, че ще ви помогнат да бъдете по-ефективни, докато работите по почистването на прозорци.

Предприемачи и домакински чистачи

Ако търсите някои основни инструменти за почистване на прозорците и душовете на вашия дом, или като предприемач на вашия офис, витрини на магазини или може би за поддръжка на хотелски прозорци, тогава ние имаме предвид качествено оборудване за вас. и икономически. Ще намерите предложените инструменти за почистване на прозорци в секцията Пълни комплекти за почистване на прозорци.

Когато сте се снабдили с качествени инструменти за почистване на стъкла, ще работите по-ефективно. Също така ще правите по-малко грешки и ще впечатлявате клиентите по пътя.

Добри новини: не е нужно да инвестирате в десетки консумативи за миене на прозорци и скъпо оборудване. Професионалното почистване на прозорците изисква само шепа инструменти, които лесно можете да намерите в местния магазин за хардуер или онлайн.

С препоръки от експерта по почистване на стъклата и собственик на бизнес Стивън Ричардсън (SteveO the Window Cleaner), ще ви помогнем да разберете кои са най-добрите инструменти за почистване на стъкла и как да правите интелигентни покупки.

Т-образни пръти и втулки за шайби

T-образна лента (наричана още пръчка за почистване на прозорци) доставя вашия почистващ разтвор към повърхностите на прозорците. Състои се от прът и втулка, които използвате за нанасяне на почистващ разтвор.

Така наречените ръкави за почистване на стъкла.

Дръжте различни ръкави наоколо за различни задачи. Размерите на ръкавите варират от 6 инча (идеални за френски прозорци) до 24 инча (за витрини и други големи търговски прозорци).

Recommended For You

About the Author: Radoslava