Таблетки против сънливостта

Таблетки против сънливостта

Таблетки против сънливостта. Колко време отнема на модафинил да започне да действа?

Таблетки против сънливостта

За повечето хора обикновено отнема 30 до 60 минути, за да започнат да работят. Ако приемате Модафинил(Provigil) с храна, може да отнеме малко повече време.

 

Показва ли модафинил на теста за наркотици?

В него няма намеса от метилфенидат, кокаин, амфетамини и други наркотици за злоупотреба.

 

Модафинил отслабва ли имунната система?

Последни проучвания съобщават, че модафинил може да бъде обект на злоупотреба и пристрастяване. Освен това продължителното безсъние предизвиква стресови реакции и уврежда имунната функция.

 

Дава ли ви модафинил енергия?

Модафинил, по-известен с търговската марка Provigil, също е лекарство, стимулиращо централната нервна система. Модафинил често се споменава като еугероидно лекарство, което е лекарство, което насърчава бдителността и будността.

 

Модафинил подходящ  ли е при тревожност?

Други проучвания показват, че  модафинил подобрява няколко префронтално зависими когнитивни функции при шизофрения, тежка депресия и ADHD при възрастни. Изглежда, че модафинил е свързан с по-голяма тревожност както при животни, така и при хора, но доказателствата са смесени и може да зависят от дозата.

 

Модафинил причинява ли загуба на апетит?

Интересното е, че  макар да има много малко проучване по тази тема, се наблюдава, че хората, приемащи модафинил, консумират по-малко храна. В сравнение с амфетамина, който също увеличава будността и намалява апетита, модафинил не причинява повишен сърдечен ритъм при високи дози.

 

Какво се случва, ако приемете твърде много модафинил?

Симптомите, най-често придружаващи предозиране на PROVIGIL, самостоятелно или в комбинация с други лекарства включват безсъние; симптоми на централната нервна система като безпокойство, дезориентация, объркване, възбуда, тревожност, възбуда и халюцинация; храносмилателни промени като гадене и диария.

 

Може ли модафинил да причини проблеми с очите?

Модафинил може да причини замъглено зрение или замаяност при някои хора и следователно може да повлияе на способността Ви да използвате инструменти или машини, така че внимавайте, когато ги използвате.

 

Recommended For You

About the Author: Radoslava