Транспортна Услуга: Трансфер с Луксозен Автомобил от Истанбул до Бургас

Луксозен Автомобил от Истанбул до Бургас

Транспортна Услуга: Трансфер с Луксозен Автомобил от Истанбул до Бургас. Нашата цел е да Ви предложим евтино, бързо и удобно пътуване с такси от Истанбул или Бургас до всяка точка в България.

Пристигаме на летищата Ататюрк и Сабиха Гьокчен в Истанбул, готови да посрещнем Вас и да се погрижим за Вашия багаж. Нашата цел е да осигурим приятно и комфортно, бързо и спокойно пътуване за Вас.

Нашите шофьори са професионалисти с дългогодишен опит в трансферите от Бургас до Истанбул. В зависимост от броя пътници предлагаме такси, миниван, а за по-големи групи – микробус или автобус с траектория от/до хотел или летище в Истанбул. Всички превозни средства са застраховани, оборудвани с климатик, детски столчета и всичко необходимо за Вашия комфорт.

Луксозен Автомобил от Истанбул до Бургас

При нас може да резервирате трансфер с такси, микробус или автобус от Истанбул до Бургас. Организираме транспорт от летище Истанбул и Сабиха Гьокчен до Бургас и всеки курорт в Бургаска област.

Нужно е да ни предоставите дата и час на пристигане в Истанбул, броят пътници и полетния номер. Нашият представител ще Ви посрещне с табелка с Вашето име в залата за пристигащи на летището. Разчитайте на нашата помощ с багажа, ще Ви подпомогнем с куфарите и ще направим всичко необходимо, за да направим пътуването Ви до България безопасно и удобно.

Цените за предлаганите от нас транспортни услуги са фиксирани. Разходите за платени пътища и паркинг на летището са включени в цената на пътуването. Ако полетът се забави, няма проблем, ще изчакаме колкото е необходимо, без да влияем на крайната цена на трансфера. Ако пътувате със семейството си или с приятели, може би ще се нуждаете от превозно средство с повече места.

Recommended For You

About the Author: Radoslava