Употребата на стероиди и съвети

Стероидите

Стероидите за професионалисти: Рискове и предимства

Много от спортистите използват анаболни стероиди под лекарско наблюдение и под формата на комбинирани курсове за намаляване на вредите.

За съжаление, много начинаещи са склонни да виждат стероидите като просто „магическо хапче“, което веднага ще им даде тяло на Apollo.

Те или не знаят за сериозни (и необратими) странични ефекти, или се опитват да не мислят за тях. Пренебрегват и медицинското наблюдение.

Има ли легални стероиди?

Всички анаболни стероиди са включени в списъка на строго контролираните лекарства, достъпни за употреба само с лекарско предписание.

Купуването, продажбата, притежаването и в някои случаи, дори използването на стероиди, е против закона. Може да доведе до наказателни санкции.

Причината за такъв строг контрол върху стероидите е високият риск, на който може да се изложи невеж човек.

Лекарите предписват стероиди само в случаите, когато опасността от приемането им играе по-малка роля от други фактори. Например при дистрофия и загуба на тегло при лежащо болни.

Стероиди и психологически ефекти

Стероидите имат пряк ефект върху мозъка – докато е „на курса“, мъжът се чувства не само по-мускулест и сексуално привлекателен (да не говорим за рязко нарастващо либидо), но и по-уверен в себе си, общителен и ясно мислене.

Освен това, след края на курса, тестостеронът рязко пада до минимални стойности и могат да започват проблеми с ерекцията, да се появяви апатия и безразличие към живота и е възможно развитието на депресия.

И се получава така, че това е, което тласка човек да повтори курса на стероиди отново, опитвайки се отново да се почувства като Супермен.

Дали Винстрол е най-безопасният стероид?

Често можете да чуете, че лекарството станозолол (известен като Winstrol) е най-безопасният стероид, тъй като повечето от отрицателните ефекти от употребата му са сведени до минимум чрез последваща терапия.

Предимствата на курса Winstrol ще бъдат забележимо изсушаване на тялото и увеличаване на мускулите.

Въпреки това, за съжаление, всичко в човешкия организъм не е толкова просто.

 

Recommended For You

About the Author: Radoslava