5 красиви селски сватбени дестинации в Европа

5 красиви селски сватбени дестинации в Европа

Заслепете своите гости и създайте запомнящ се ден с тези красиви селски сватбени дестинации

Може би планирате една малка, интимна сватба. Само няколко приятели и семействата или може би сте поканили всеки, когото познавате. Така или иначе вие искате една живописна, спокойна дестинация, която трябва да изуми вашите гости. Сватбите на село са един страхотен избор, защото нямате ограничение за това колко голяма да бъде сватбата, липсва стресът, който носи градът и имате най-красивия фон за всички онези важни снимки.

Обмислете вариант да изберете някоя от тези красиви селски сватбени дестинации

1. Гозо, Малта

Ако смятате да направите своята сватба в Малта, тогава разбира се трябва да обмислите мъничкия остров Гозо. Тук ще откриете пресечени скали, тюркоазено море, старомодни села. Проста плажна церемония, разкошен пристанищен залив, обети на върха на скалите-всичко това е възможно в Гозо.

2. Бордо, Франция

Хълмовете и величествените замъци на селска Франция са раят на приказните сватби. Бордо ще изпълни вашите мечти завършеност. Помислете за церемония на езерото, последвана от прием в бална зала на един великолепен замък. Това е и препоръка за пътешествие от утвърдена сватбена агенция в София.

3. Йоркшир, Англия

Дивата красота на Йоркшир го прави зашеметяваща дестинация за всяка сватба. Елегантната простота на една очарователна селска сватбена зала, последвана от консумацията на една от най-добрите местни бири, ще бъде една истинска наслада за вашите гости. Това ни връща във времето, когато сватбите са били несложни празненства на любовта.

4. Лисабон, Португалия

Ако зашеметяващата архитектура е ваш приоритет, не търсете друго място освен Лисабон, Португалия. Тази дестинация става все по-търсена заради прекрасния климат, невероятната храна и изумителните места. Спиращите дъха църкви и замъци чакат, за да посрещнат вашия голям ден, предлагайки разкошен селски фон за вашите снимки и безгрижна атмосфера за вашите гости. Ако искате да направите много интимна сватба, бихте могли да наемете частна вила и да направите церемонията навън в градината.

5. Ирландия

Алтернативно позволете на романтиката на ирландската провинция да придаде на вашата сватба усещането за селски бит, на което сте се надявали. Дали ще изберете селска църква или церемония навън в златното царевично поле, вашата сватба със сигурност ще бъде интимна лична и неофициална. Нека ирландската природа ви вдъхновява от букета до декорациите на масата.

Recommended For You

About the Author: SeoAdmin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *