Курсове по английски език – Galway Cultural Institute

езиков център

Ирландски английски езиков център – Всички живеят тук (по един или двама в стая, както искате), уроците се провеждат точно там: не е нужно да ходите на училище, самият учител ще дойде при вас, часовете на занятията са по ваша преценка. Програмата за свободното време зависи от вас: ако искате – забавлявайте се сами (в Дъблин има 10 театъра, също толкова музеи на изкуството, но най-вече пъбове – цели 700, без да броим многобройните ресторанти), ако искате – участвайте в общоучилищни събития. Всички ирландски училища и езикови центрове организират интензивна развлекателна програма през цялата година: екскурзии из цяла Ирландия, до Атлантическия океан, вечери с национална ирландска музика в пъбове, дискотеки и др.

Както в Англия, курсовете по английски плюс (плюс тенис, или плуване, или скуош) са популярни в Ирландия. Местна особеност са курсове по езда (ирландците смятат конете си за най-добрите в света), риболов (сьомга се намира в местните реки), голф (този спорт в Ирландия е евтин и не само елитът, но и целият нацията е ангажирана с това).

Ирландски английски езиков център – Galway Cultural Institute

Намира се в югозападната част на Ирландия, в град Голуей, разположен на брега на Атлантическия океан. Културният институт в Голуей изглежда процъфтява. Пусната е в експлоатация втората сграда на училището. В нея има не само класове и езикови лаборатории, но и апартаменти за ученици.
Голуей е много млад, със средна възраст 28 години, и животът тук кипи ден и нощ. Тук е особено добре през пролетта и лятото, когато празниците се провеждат в града в безкрайна серия. Джаз фестивали, спортни състезания, конни надбягвания, които привличат туристи от цял ​​​​свят в града, предимно от САЩ.
Известни английски училища са в Корк, в Лимерик. Можете да намерите добро училище някъде в покрайнините, далеч от цивилизацията. Където има коне и овце (овцете в Ирландия приличат на сиамски котки, само пухкави).

Recommended For You

About the Author: Radoslava