Защо анаболните стероиди са ключът към перфектния релеф?

анаболните стероиди

Максимизирайте мускулния релеф с анаболните стероиди

Когато става въпрос за ползите от анаболните стероиди, терминът „ползи“ трябва да се използва свободно, тъй като тези ползи често са краткотрайни и редица тежки странични ефекти често са последващ ефект и последица от споменатите ползи.

Някои от ползите от употребата на стероиди  за мускулите включват:

Намаляване на времето за възстановяване

Известно е, че времето за възстановяване на тези, които използват стероиди, намалява драстично. По-рано говорихме за кортизола и ефектите, които има върху тялото, причинявайки увреждане на мускулните тъкани, както и забавяйки времето, необходимо на човешкото тяло и мускулите да се възстановят. Анаболните стероиди често регулират производството на кортизол в тялото, когато тялото е под стрес. Това спомага за ускоряване на времето за възстановяване при претърпени наранявания и мускулна травма, като по този начин позволява увеличаване на издръжливостта при упражнения.

Увеличаване на размера на релефа на мускулите

Това е един от най-известните ефекти на стероидите. Тъй като анаболните стероиди улесняват повишаването на нивата на тестостерон или когато стероидът е синтетична версия на тестостерона, ще позволи на повече тестостерон да навлезе в тялото. Тестостеронът е критичен фактор за мускулния растеж и релеф на мускулите. В някои случаи мускулите ще продължат да се развиват без упражнения, но упражненията и тренировките ще пожънат драстични резултати.

Намаляване на телесните мазнини

Стероидите са в състояние да намалят телесните мазнини, което е идентифицирано в резултат на повишена скорост на метаболизма. Някои експерти също смятат, че стероидите могат да окисляват мазнините, това е известно като липидно окисляване. Това се отнася до използването на мастни киселини за производството на енергия. Така ще изпъкне релефа на мускулите.

Стероидите се използват за лечение на няколко медицински състояния

Както беше споменато по-горе, стероидите първоначално са били използвани предимно за пациенти, страдащи от мускулна атрофия в резултат на заболяване. Или за хора, нуждаещи се от допълнителен тестостерон, за да подобрят загубата на либидо или да улеснят пубертета, когато индивидът не може да направи това естествено.

Увеличаване на производството на червени кръвни клетки

Доказано е, че стероидите ускоряват производството на червени кръвни клетки. Червените кръвни клетки са отговорни за пренасянето на кислород в тялото, за да достигне до всички тъкани и органи. Когато повече кислород може да се транспортира до мускулите, това им дава възможност да работят по-усилено и за по-дълги периоди. Поради това редица атлети за издръжливост използват анаболни стероиди с тези ефекти, въпреки че употребата им е незаконна.

Recommended For You

About the Author: Radoslava