Храна за котки – ТОП 7 марки суха храна

суха храна

Още за видовете храна за котки

Holistic е най-добрата суха храна за котки, която съдържа само натурално месо или риба, приготвени по технология, която запазва всички хранителни вещества и витамини. Като въглехидрати – органични зеленчуци и плодове. По правило холистичните продукти се използват за изложбени животни. В същото време цената на холистичните диети е най-висока. Можете да намерите холистични от марките Mealfeel, Hill’s, Pro Plan, Royal Canin, Brit, Trainer, Carnilove, NOW Natural Holistic.

Стандартен

Стандартната категория храна се използва в диетата на възрастни здрави котки. Това е добра суха храна, която включва вътрешности, растителни протеини, зърнени храни. Недостатъкът е ниската смилаемост и наличието на отпадъци от производството на месо. Марки: Kitekat, Whiskas.

ТОП 7 най-добри сухи храни за котки

Ако не знаете коя суха храна за котки е най-добрата, тогава обърнете внимание на ТОП 7 храни, препоръчани от ветеринарни лекари и квалифицирани животновъди.

  • Royal Canin

Вероятно всеки е чувал за храната Royal Canin: тези, които имат куче и тези, които имат котка. Тази марка произвежда разнообразие от балансирани диети, сред които можете да намерите храна за стерилизирани и бременни котки, за животни с чувствително храносмилане, за болни и склонни към алергии. Компанията произвежда не само суха храна, но и мокра и консервирана храна. Подкупва висококачествен и балансиран състав на фуража, наличието на основни хранителни вещества, витамини. Най-добрата суха храна за котки от Royal Canin има високо съдържание на животински протеин (от 40%), витаминно-минерален комплекс и необходимите добавки за здравето на котките.

  • Purina ProPlan

Друга популярна и търсена сред собствениците на котки е сухата котешка храна, чийто рейтинг не пада от много години. Purina ProPlan е храна, която е идеална по отношение на цена и качество. Балансиран състав, широка гама, хранителни комплекси – всичко това ви позволява да изберете диета за вашия домашен любимец. ProPlan съдържа до 36% протеини, както и комплекс от минерали за укрепване на скелета и зъбите.

 

Recommended For You

About the Author: Radoslava